Къде са най-популярни секс селфитата и секстингът?

2014-04-30 11:59:00
Къде са най-популярни секс селфитата и секстингът?
Снимка: thinkstockphotos.com

„Selfie“ снимките определено са популярни в цял свят, но най-много техни привърженици има в САЩ, съобщи АФП. Младежите, които са фенове на секс селфитата и секстингът /изпращане на голи снимки/, са основно жителите на Америка, в Европа те са значително по-малко.

 

 

Наскоро направено проучване показва все по-активно сексуализирано използване на новите средства за масова комуникация, въпреки рисковете за нарушаване правото на личен живот. Всяка четвърта жителка на Америка до 35-годишна възраст е практикувала секстинг, докато в Европа почитателите на тази практика са значително по-малко – около 7%.

 

Европейките предпочитат да изпращат еротични SMS-и на своите половинки - 35% от жителките на Франция и Италия, 33% от жителките на Испания и 29% от жителките на Германия го практикуват редовно.

 

Статистиката показва, че почти един от шестима американци вече са правили кибер секс с помощта на уебкамера. В Европа процентът е значително по-малък – между 5 и 7%.

 

Не са много привържениците в Европа на секс селфитата – публикуване на снимки непосредствено след секс. Само около 5% от анкетираните споделили, че са го правили. Почитатели на „порно за отмъщение“ почти липсват – 1% в Германия, 4% във Франция и Испания и 6% в Италия.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия